Карбон СервисО полиграфиикришкоробний напівавтомат «СММ-5070»

Провідна друкарня цифрового промислового друку «Карбон-сервіс» уже тривалий час пропонує виготовлення видань у твердій палітурці – книжок малими накладами, фотобуків та іншої продукції. Високий рівень якості продукції компанії у твердій палітурці встигли поцінувати відвідувачі провідної рекламно-поліграфічної виставки в Україні – Rex, де було представлено унікальну лінійку фотобуків, виготовлених із застосуванням різних типів пухких паперів.
Донедавна всі операції з виготовлення твердої палітурки виконувалися на ручному верстаті виробництва компанії Boway. Тому продуктивність у кращому випадку становила 20-30 твердих палітурок на годину. Низька швидкість роботи та висока собівартість продукції стримували розвиток перспективного напрямку в друкарні.

Тому й було вирішено придбати кришкоробний напівавтомат «СММ-5070», що дає змогу працювати з форматом 500×700 мм., та виготовляти до 100 твердих палітурок на годину.
У напівавтоматі «СММ-5070» об’єднано три операції задля збільшення продуктивності та зменшення кількості працюючого персоналу (верстат може обслуговувати один оператор).
Серед переваг кришкоробного напівавтомату «СММ-5070» хромовані клейові вали завдовжки 55 см, обтискувальні вали з робочою довжиною 75 см.
Робочий стіл пристрою має пристосування для спрощення точного коригування позиції паперу та картону. Тильний та лицьовий бік машини обладнано столами, що закриваються.
Цією економічною з огляду на споживання електрики та клею машиною досить легко керувати: одна педаль використовується для управління вакуумним столом, друга — для викиду готової кришки після другого проходу.
Швидкість виготовлення кришки залежить від навичок оператора та виду роботи.
«СММ-5070» може працювати з холодним клеєм. Друкарня «Карбон-Сервіс» вже тривалий час успішно використовує у роботі PUR-біндер BW-T9E Perfect PUR. Поєднання можливостей кришкоробного напівавтомату та PUR-біндеру дасть змогу не лише знизити собівартість виготовлення кришок видань, але й значно пришвидчить виготовлення видань у твердій палітурці.

Макс. формат кришки 500×700 мм
Мін. формат кришки 130х130 мм
Папір 80-150 г/м2
Вакуумний стіл 640×900 мм
Робоча клейових валів 550 мм
Продуктивність 100-300 кришок/год
Вакуумний стіл 640×900 мм
Габарити 1200x1200x1000 мм
Вага нетто 198 кг

Таблиця. Технічні характеристики «СММ-5070»

Постачальник устаткування: компанія «Містраль»